Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungafamiljerna drabbade av olyckor

25 feb, 2018, 07:00 
Agneta Nisbeth
Kungligheterna åker ofta till olika skidorter när det är dags för semester, men under den senaste tiden har många skadat sig i backarna.
Annons

Det nederländska hovet gick häromdagen ut med nyheten att prinsessan Ariane, 10, har brutit sin vänstra vrist när hon åkte skridskor för någon vecka sedan och tvingades in på sjukhus. Så tre veckor framöver tvingas kungaparets yngsta dotter Ariane bära gips. Däremot sägs prinsessan vara pigg nog att följa med till familjens årliga skidsemester, i Lech. I alla fall enligt kung Willem-Alexanders och drottning Maximas egen läkare.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men hon är tyvärr inte den enda kungligheten som skadat sig den senaste tiden. Under den brittiska prinsfamiljens semester i alperna i helgen det hände ännu en olycka. Prins Edwards och Sophies dotter lady Louise ramlade i backen och tvingades senare gå med kryckor resen av semestern i St Moritz. Daily Mail menar att hon antagligen brutit benet, men exakt vad som hänt den 14-åriga flickan vet vi dock inte i skrivande stund. Hennes bror Viscount Severn såg i alla fall ut att ha väldigt kul i backarna, vilket går att se i filmer här nedan!

Foto: Stella Pictures

Här ett nyhetsinslag om olyckan från Nederländerna!

Här från den brittiska prinsfamiljen!

https://www.youtube.com/watch?v=BZXGmVpAuNc

Annons