Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungaparet firar Bertil Hult i Shanghai

10 feb, 2011, 10:46 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kungaparet tar nu en paus från sin semester i Thailand och reser över till Shanghai för att gå på EF-grundaren Bertil Hults superlyxiga födelsedagsfest.

Ett helt flygplan lyfte igår Arlanda fyllt med vänner till födelsedagsbarnet Bertil Hult som ska fira sin 70-års dag med en fyra dagar lång jättefest i Kina. Eftersom kung Carl Gustaf och drottning Silvia var på semester i Thailand så behövde de inte resa tillsammans i det chartrade planet utan tog sig till Shanghai på annat sätt. De är sedan länge vänner till Hult som också ställde upp för kronprinsessan Victoria och prins Daniel under deras bröllopsresa.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Besökte hemlösa

Kronprinsessan Victoria valde dock att stanna hemma från festen, ni ser henne här på bilden intill tillsammans med Bertil Hult för någon vecka sedan. Victoria besökte istället Stockholms Stadsmission i Stockholm där hon också mötte några hemlösa. Dessutom tittade kronprinsessan in hos Stadsmissionens skola i Liljeholmen. Ni kan läsa mer om kronprinsessans besök på Stockholms Stadsmission på hovets hemsida.

Bilden på kungaparet är tagen vid ett annat tillfälle.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press och Charles Hammarsten.

Läs även:

Annons