Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungaparet nyinvigde restaurang på Djurgården

21 jun, 2011, 09:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Under måndagskvällen fick de kungliga klubbarna ett nytt hus – då återinvigdes Villa Godthem på Djurgården i Stockholm i närvaro av kungaparet.

Invigningsceremonin av Villa Godthem på Djurgården i Stockholm blev väldigt kändistät, men det var nog ändå kung Carl Gustaf och drottning Silvia som väckte mest uppmärksamhet på den röda mattan. Den gamla K-märkta grosshandlarvillan har nu totalrenoverats och i restaurangen bjuder Melker Andersson och Danyel Couet på klassisk mat i modern tappning.

Annons

Kungliga klubbar

Villa Godthem kommer också inhysa de fyra kungliga klubbarna: Kungliga Motorbåtklubben, Kungliga Automobilklubben, Kungliga Svenska Aeroklubben samt Kungliga Svenska Segelsällskapet. Här intill ser vi en bild på drottning Silvia och Per Taube.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons