Kungaparet på Antikmässan 2020

kungaparet på antikmässan 2020

Kungaparet älskar att göra små utflykter hemma i Stockholm. Under deras senaste äventyr dök de dock upp mitt i en stor folksamling, vilket förvånade många.

Kungaparet älskar vackra ting och antika föremål, som berättar en historia. Dessutom älskar de att göra utflykter på tu man hand, när det kungliga arbetsschemat tillåter.

I helgen ägde Antikmässan rum i Älvsjö utanför Stockholm. En mässa som kungen och drottningen har besökt vid flera tillfällen. Och den stora anläggningen fick kunglig glans, även i år.

Lite kvalitetstid innan kungens resa

Under fredagen dök kungen och drottningen upp, mitt i folksamlingen. Och överraskade därmed de andra besökarna. Ögonvittnen säger att kungaparet hade en trevlig eftermiddagen och att de tittade intresserat på de olika montrarnas föremål. Det skulle inte förvåna oss om de slog till på något vacker raritet. De har ju onekligen många rum att pynta hemma på Drottningholm.

Dagen efter den lilla utflykten åkte kungen upp till Östersund för att närvara vid Ski Tour 2020. Och därför var det säkert viktig för honom att få lite egentid med hustrun innan avfärd.

Kungaparet besöker även Antikmuseet, som ligger på Kungliga slottet, med jämna mellanrum. De är otroligt kulturintresserade och uppskattar både erkända designers och nya förmågor.

Foto: TT