Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungaparet söker nya kollegor – vi har detaljerna

28 feb, 2017, 15:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Utlovar en bra lön.
Annons
kung-carl-gustaf-silvia-ibl

Solliden slott är kungafamiljens privata paradis där de kan leva helt utan krav. Men nu behöver de ny personal inför vår- och sommarsäsongen som snart drar igång. Tjänsterna lyser man ut på Sollidens slotts hemsida, och de yrkesroller som efterfrågas är köksmästare, kock, bageripersonal och slottsbiträde som kan guida på svenska, tyska och engelska.

I annonsen till köksmästaren skriver man att den sökande gärna ska brinna för lokalproducerad, ekologisk mat. Dessutom kommenterar de lönen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i unik miljö med attraktiva arbetstider och bra lön. Vi kan vara behjälpliga med tillfällig bostad”, står det att läsa i annonsen för köksmästaren. Lönen kommenteras däremot inte i de övriga annonserna.

Foto IBL

Annons