Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungaparet tog emot gäster på slottet

10 aug, 2012, 09:06 
Agneta Nisbeth
Annons

Häromdagen var det åter dags för kungaparet att ta emot gäster på en mottagning i Palma de Mallorca tillsammans med kronprinsparet. Men vad var det drottningen hade på sig…

Kung Juan Carlos och drottning Sofia stod där på rad för att ta emot några lokala affärsmän till La Almudaina i Palma häromdagen, tillsammans med kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia.

Annons

Kungen och drottningen log emot varandra och kronprinsparet såg också ut att vara på gott humör denna dag, trots rykten om trubbel mellan makarna.

Spetsar

Kronprinsessan Letizia var som vanligt elegant klädd i en rosafärgad klänning med spetsar och silvriga sandaletter på fötterna.

Men vad var det drottning Sofia hade på sig…

Sval var den säkert och skön att bära en varm sommardag, men annars var väl inte denna byxdress det snyggade Sofia burit.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons