Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungaparets gemensamma intresse prisades på Solliden!

29 jul, 2019, 15:00 
AvEmma Sanderberg
Kungaparet fortsätter att njuta av sin semester på Solliden, men i lördags tog de en paus från ledigheten och delade ut pris. De behövde dock inte ta sig särskilt långt, för prisutdelningen ägde rum på deras egen bakgård.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Marianne Wigforss från Mirabellgården vann besökarnas pris för sitt bidrag ”Hemester”. Marianne la fokus på att skapa en medelhavskänsla på balkongen i stan och verkligen njuta på hemmaplan. Anette Jonsson Sundell tog emot Sollidens pris, för bidraget Storgatan7B. På 10,5 kvadratmeter balkong inspirerade hon till ett lugn mitt i storstadspulsen.

 

Kungen och drottningen delade som ut priserna och som vi vet har kungaparet ett starkt intresse för just trädgårdar. Så vad passar bättre en varm sommardag än att få inspireras av andras trädgårdsidéer ett stenkast från sitt sommarslott?

Foto TT

Annons