Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kungavännen hoppar av – efter plötsliga skilsmässan

Kungavännen hoppar av – efter plötsliga skilsmässan

Carolina Neurath har genomgått en livsförändring efter sin skilsmässa.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 50?
Slå på ljud

Carolina Neurath är ett välbekant ansikte för Svensk Damtidnings läsare. Utöver sin framgångsrika tv-karriär är hon dessutom varit gift med Niclas Engsäll, som är en god vän till kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Carolina och Niclas har två barn tillsammans.

Nu har Carolina på kort tid gått igenom två stora livsförändringar. Först ut var skilsmässan från Niclas.

Carolina Neurath lämnar Morgonstudion i SVT

Kronprinsessan Victoria och Carolina Neurath

Uppbrottet kom efter tre års äktenskap, och enligt Carolina själv gick det vänskapligt till. Hon la upp en bild på sig själv och Niclas med en väldigt talande bildtext: ”Bra vänner, då och alltid”.

Här har vi nästa chockbesked från Carolina Neurath. 35-åringen har idag tisdag meddelat att hon lämnar sitt nuvarande jobb som programledare i Morgonstudion. Istället ska hon få ett helt nytt uppdrag inom SVT-familjen.

Carolina är nästa programledare för Ekonomibyrån.

– Jag älskar ju Morgonstudion, men ser fram emot att under en period få grotta i ekonomiska frågor igen. Jag har följt Ekonomibyrån under hösten och tycker det är ett otroligt kul, smart och engagerande program. Och jag är glad att vara på en arbetsplats där möjligheten finns att få testa att göra något nytt, säger Carolina i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Så var Silvias brors hemliga begravning

LÄS MER: Silvias innersta krets – så lever de idag

Vem är Niclas Engsäll?

Niclas Engsäll var tidigare gift med prinsessvännen Andrea Brodin och har barnen Diana och Ivar tillsammans med henne. Kronprinsessan Victoria är Dianas gudmor. Dessutom var Niclas, som är utbildad art director, den som satte färgteman och mönster på alla vykort och inbjudningar som användes vid kronprinsessparets bröllop.

Vigseln mellan Niclas och Carolina stod i Kverrestad Kyrka i Skåne och Svensk Damtidning bevakade festligheterna på plats. Bland de 90 gästerna syntes kändisar som Sigge Eklund, Anitha Schulman, Martina Haag, Johan Nordenfalk och Moa Gammel.

LÄS MER: Silvias dramatiska familjehistoria – återföreningen med Walther

LÄS MER: Kungens hemliga grabbgäng – Silvia tvingades säga ifrån