Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungavännens affärsverksamhet i lågor efter storbranden

07 nov, 2017, 10:13 
Ellen Myrgård Lindén
Invigningen av den nya butiken kan behöva skjutas upp.
Annons

I vår planerar H&M att öppna sin nya konceptbutik Arket på Biblioteksgatan i Stockholm. Victorias och Daniels nära vän Karl-Johan Persson är ju som bekant H&M’s vd och gift med kronprinsessans bästa väninna Leonie Persson. Men nu på morgonen nåddes familjen Persson, likt många andra, av nyheten om den brand som rasat i den planerade butiken.

Larmet inkom vid klockan 05.01 och enligt Stockholmspolisen ska två personer ha förts till sjukhus med misstänkta rökskador. Huruvida branden var anlagd ska utredas. Katarina Kempe, chef för H&M’s medierelationer, bekräftar att branden ägt rum i de tilltänkta lokalerna men kan inte gå ut med information om händelsen påverkar butikens öppningsdatum.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL

Annons