Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungen fick dela ut medaljer ensam

17 nov, 2010, 12:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Kung Carl Gustaf var ensam att dela ut Prins Eugen-medaljen på slottet i tisdags. Drottning Silvia skulle ha varit med men programmet ändrades i sista stund.

Drottning Silvia som också skulle varit med att dela ut Prins Eugen-medaljen på slottet i Stockholm hade istället rest över till Belgien för att gå på konsert med kung Albert i Bryssel. Så det blev kungen själv som fick prisa några konstnärer och konsthantverkare samt en arkitekt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

De belönade är Erika Lagerbielke, Hans Bäckström, Claes Bäckström, May Bente Aronsen och Matti Kujasalo.

Annons

Uppdrag i Belgien

Bara för några dagar sedan stod det fortfarande att drottningen skulle medverka under prisutdelningen i den kungliga kalendern som ligger uppe på hovets hemsida. Idag hittar man istället drottning Silvia på uppdrag i Belgien, hon ska där närvara vid konferensen ”Vulnerable children on the run, a European challenge” i kungliga slottet i Bryssel.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over press

Läs även:

Annons