Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungen gör repris på sopsäcken! Se bilderna på Svensk Damtidning!

26 jul, 2021, 20:22 
AvIndra Nordemar

Till en början njöt kungaparet av en härlig sommarkväll till Lisa Nilssons sång, men en bit in i konserten blev det tuffare då regnet började ösa ner. Nu ser vi kungen göra en favorit i repris – sopsäcken är på återigen!

Annons
Bildextra! Victoriadagen genom årenBrand logo
Bildextra! Victoriadagen genom åren

I kväll bjöd artisten Lisa Nilsson på livemusik vid Kaffetorpet på Solliden, en av många konserter anordnade av kungen själv.

Vid ett flertal tillfällen på sommarens konserter med bland annat Carola Häggkvist och Lena Philipsson, har kungafamiljen varit på plats. Men nu har kronprinsessfamiljen åkt vidare för semester i skärgården. Och flera av de andra i familjen tog skydd i hemmen under kvällen.

Vädergudarna var nämligen inte på kungafamiljens sida denna gång. Prinsparet gjorde ett snabbt besök men prinsessan Sofia avvek en kort stund efter hon anlänt vid Sollidenscenen eftersom regnet börja falla. Men den som inte ger sig i första taget, det är kungen.

Kungens repris på sopsäcken i regnet – se bilderna!

På Victoriadagen 2011 blev det inte heller någon vädersuccé, då valde kungen att skydda sig under en svart regnponcho – som såg ut som en sopsäck. Den snygga sopsäcks-outfiten blev en snackis, och nu gör han det igen! Denna gång är den genomskinlig, så lite av ett framsteg är det kanske ändå?

Annons
Victoriadagen 2011 då kungen tog skydd från regnet i en svart sopsäcksliknande-poncho! Foto: TT
Annons
Annons