Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungen och drottningen på konsert - Victoria syns inte till

06 jul, 2022, 19:00 
Kungaparet besökte Solliden sessions
En perfekt solig kväll för kungligheter att höra välkända låtar från Lisa Nilsson. Men var är Victoria?
Annons
WOW! Här anländer kungafamiljen till PolarprisgalanBrand logo
WOW! Här anländer kungafamiljen till Polarprisgalan

Så var det ännu en gång dags för de intima spelningarna intill kaffetorpet att sätta igång igen. Kungens stora satsning "Solliden sessions" drar igång och folkkära artister får lov att ta oss igenom delar av deras låtkatalog samtidigt som kungligheter kan tänkas vara en del av publiken.

Den här gången stod Lisa Nilsson på Solliden scen och kung Carl Gustaf och drottning Silvia var på plats för att njuta av den behagligt varma sommarkvällen med härlig musik.

Avsaknad av andra kungliga familjemedlemmar

Det var flera kungliga familjemedlemmar som lyste med sin frånvaro.

Hela kungafamiljen har varit på Solliden slott sedan midsommar. Däremot har Sofia, Carl Philip, Madeleine och Chris gjort en avstickare till St Tropez där de , trots allt, inte ska ha umgåtts tillsammans. Chris och Madeleine umgicks istället med vänner.

Vi vet ju sedan tidigare att Chris O'Neill inte kommer kunna närvara under Victoriaveckan. Detta på grund av att han måste åka iväg hem till USA för att arbeta.

På plats för den glassiga semestern på Franska Rivieran var även kungaparet. Men de åkte alltså tillbaka för att närvara vid sommarspelningen Solliden sessions. Kanske något kyligare väder på hemmaplan!

Kronprinsessan Victoria är inte på plats

Det var alltså inte alla i kungafamiljen som hade möjlighet att vara på plats. Kronprinsessan Victoria saknades. Kan det möjligtvis vara så att hon förbereder sig inför sin kommande viktiga vecka? Det tror vi!

Foto: Magnus Johnsson

Annons