Kungen och Estelles verkliga relation – bilderna visar sanningen

Ofta är det Silvia vi ser spendera mest tid med Estelle, men prinsessan har ett lika fin relation med kungen. Se bara på de här bilderna!

När Estelle föddes blev kungen och Silvia morföräldrar för första gången, så det är inte konstigt att prinsessan är deras lilla ögonsten. Mest är det Silvia och Estelles relation vi fått se. Drottningen talar ofta så varmt om Estelle och tar med henne på olika aktiviteter.

Bland annat fick Estelle följa med när Silvia skulle få sin försenade 75-årspresent av musikskolan Lilla Akademien tidigare i år, en specialuppsättning av Selma Lagerlöfs Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige, men omarbetad och då med titeln En underbar resa med alla barns drottning, på Vasateatern. En härlig helkväll för hela familjen där Silvia och Estelle fick spendera lite kvalitetstid ihop.

Estelle fick följa med på teater tillsammans med mormor Silvia!

TT

Men det är inte bara Silvia som tagit med sig Estelle på utflykt. Även kungen vill dela lite upplevelser med sitt äldsta barnbarn. Därför var det perfekt när Nationalmuseum som ligger på Blasieholmen i Stockholm, bara ett stenkast från det kungliga slottet, återigen öppnade sina dörrar efter en omfattande renovering som hållit det populära muséet stängt under fem års tid.

Tog med Estelle på förhandsvisning

I en förhandsvisning fick Estelle tillsammans med mamma Victoria och morfar kungen se alla de nya, och gamla, utställningarna, som hunnit uppdaterats till toppklass.

Kungahuset delade med sig av bilder från besöket på sin Instagram och det syntes verkligen hur fin stund de hade tillsammans alla tre! Estelle fick hålla morfars hand när de gick ned för den stora stentrappan i mitten av den stora entrésalen och de tittade tillsammans på alla vackra tavlor och konstverk som fanns i utställningarna.

Estelle fick en fin upplevelse tillsammans med mamma Victoria och pappa kungen på Nationalmuseum.

Inst

Senare samma vecka, den 12 oktober 2018, återinvigde kungen muséet som därmed återigen var öppet för besökare!