Kungens beslut – Durek får inte träffa Märtha Louises barn: "Jag gråter och skriker"

Harald och Sonja har fått nog!

Schaman Durek stoppas från att träffa prinsessan Märtha Louises barn.Det är beslutet från kung Harald.

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän schaman Durek Verrett är ett av de mest färgstarka kärlekspar. Det har gått över ett år sedan de gick ut offentligt med sitt förhållande. Sedan dess har skandalerna avlöst varandra.

Kungens beslut – Durek får inte träffa Märtha Louise och hennes barn

Harald och Sonja har fått nog!

Kungaparets tydliga markering gentemot svärsonen.

Man får anta att kung Harald och drottning Sonja har höjt på ögonbrynen både en och två gånger. Inte minst när Durek valde att berätta om parets sexliv i en podcast.

Nu kan vi läsa i norska Se og hör att det var Harald och Sonja som bestämde att Durek inte fick närvara när Märtha Louises dotter Leah konfirmerades. Det handlar dock inte om Dureks excentriska vanor, utan om att kungaparet vill föregå med gott exempel inför resten av landet. Harald tycker att det skulle skicka fel signaler om kungafamiljen tar emot gäster från USA – mitt under coronapandemin.

Leah fick dock en skymt av sin plastpappa under konfirmationen. Han kopplade upp sig på Skype och höll ett tal för tonåringen från sitt hem i Los Angeles.

 

LÄS OCKSÅ: Orden till Durek som förutspådde mötet med Märtha Louise

“Jag gråter och skriker”

Att Dureks kärlek brinner starkare än någonsin kan vi se på Instagram. Där pratar han öppet om saknaden efter Märtha Louise.

“Under den här perioden har det varit kämpigt, med dagar då jag gråter och skriker och känner så starkt. Jag fokuserar på att hålla mig upptagen, så jag slipper tänka på hur mycket jag saknar min vackra kvinna”, har Durek skrivit. 

Märtha Louise är lika kärlekskrank hon.

“Jag älskar dig över och bortom alla kontinenter”, har hon skrivit till Durek.

 

LÄS OCKSÅ: Bilderna på Durek som gör Märtha Louise rasande!