Kungens beslut för Sofia – dokumentet avslöjar sanningen

Kungens beslut för Sofia – dokumentet avslöjar sanningen

Nu avslöjas prinsessan Sofias framtid.

Hör Sofia berätta om stödet från Daniel och familjen
0:26

Efter reklamen: Hör Sofia berätta om stödet från Daniel och familjen

(0:26)

Slå på ljud

Det blev en härlig påsk för vår kära kungafamilj!

Både kungaparet och Madeleine skickade fina hälsningar till svenska folket i form av nya bilder, medan kronprinsessfamiljen och prinsparets familj har varit mer tystlåtna under ledigheten.

Men en sak som är säker är iallafall att hela familjen har fått möjlighet att pusta ut ordentligt efter flera månader av hårt och intensivt arbete.

Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, drottning Silvia, kungen, prins Carl Philip och prinsessan Sofia under riksdagssupén på Stockholms slott på tisdagskvällen.

Efter några hektiska veckor fick kungafamiljen äntligen vila under påsken.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Kungens beslut för prinsessan Sofia – dokumentet avslöjar sanningen

I början av förra veckan var prins Carl Philip och prinsessan Sofia på plats i New York för att bland annat närvara vid World Dyslexia Assembly.

Vi fick se massor av fantastiska bilder på prinsparet från vistelsen och det såg verkligen ut att vara en lyckad resa på många sätt.

Men när paret landat i Sverige igen var det dags för påskmys och ledighet med sönerna Alexander, 6, Gabriel, 5, och Julian, 2.

Det framgår nämligen i den kungliga kalendern att varken Carl Philip eller Sofia hade några fler kungliga uppdrag under veckan.

Drottning Silvia, prins Gabriel, prinsessan Sofia, prins Carl Philip, kung Carl XVI Gustaf, prins Daniel, prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och prins Oscar vid firandet av kungens födelsedag på Stockholms slott 2022

Det har blivit familjemys för kungligheterna under påsken!

Foto: Karin Törnblom/TT

Faktum är att prinsparet inte har några officiella åtaganden förrän den 25 april – och har, med andra ord, en lång ledighet att avnjuta.

Så underbart!