Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungens markering mot Chris efter tiden i USA - alla kunde se det

06 jun, 2023, 18:30 

Markeringen mot Chris O'Neill var tydlig för alla.

Annons

Nationaldagsfirandet är så speciellt det bara kan bli! Förutom att det är ett år när kungen firar 50 år på tronen, 500 år sedan Gustav Vasa valdes till kung, så är det också ett år när Chris O'Neill är i Sverige för att fira nationaldagen!

GRATTIS SVERIGE! Här öppnar Victoria slottet – Estelle & Oscar stjäl showenBrand logo
GRATTIS SVERIGE! Här öppnar Victoria slottet – Estelle & Oscar stjäl showen

Tillsammans med prinsessan Madeleine och barnen har han lämnat soliga Florida för att ta sig till ett soligt Sverige. Det är första gången på fem år som han närvarar under ett nationaldagsfirande!

Men Chris har valt en liten annan väg än. Han är som bekant inte intresserad av någon prinstitel och har på så sätt tydligt markerat sin vilja mot kungaparet.

Kungens markering mot Chris

Strax före klockan 18.00 tog kungafamiljen plats i kortegevagnarna för att rulla mot Djurgården och det traditionsenliga och högtidliga nationaldagsfirandet på Skansen.

Annons

I ena hästvagnen satt kungaparet, i andra kronprinsessfamiljen. Däremot saknades Madeleine och Chris O'Neill, som fick ta sig till Solliden och Skansen utan någon hästvagn.

Ja, det verkar inte spela någon roll att Madeleine och Chris tagit sig hela vägen från USA till Sverige – kungen ser ändå till att markera genom att Chris inte får åka i häst och vagn.

Foto: TT

Annons