Kungens relation med Marie Hellqvist – Ewa Westling helt borta ur bilden

Kungens relation med Marie Hellqvist – Ewa Westling helt borta ur bilden

De är fortsatt hemliga!

Sanningen om drottning Silvias och Ewa Westlings relation!
0:36

Efter reklamen: Sanningen om drottning Silvias och Ewa Westlings relation!

(0:36)

Slå på ljud

Genom åren har drottningen synts flitigt med prins Daniels föräldrar. Faktum är att Ewa Westling har känt Silvia i mer än 20 år. Drottningen och Ewa stöttade Victoria och Daniel när pressen från allmänheten var som störst och när deras förhållande ännu var hemligt. Sedan dess har svärmödrarna ett alldeles speciellt band. Kungaparet har hälsat på Daniels föräldrar i Ockelbo och under somrarna brukar Ewa och Olle besöka Victoria och Daniel på Öland. Olle är även han en nära vän med kungen och de två brukar åka på jakt i de svenska skogarna tillsammans.

Samtidigt verkar kungaparet inte ha samma relation till Sofias föräldrar, Marie och Erik, och det är inte så komplicerat egentligen.

Marie Hellqvist med Sofia och barnbarnen. Och kungen! Foto: Johan Valkonen/Stella Pictures

Daniel och Victoria brukar ju åka till Öland i början av semestern och stanna där en längre period, medan till exempel Sofia och Carl Philip ofta besöker Solliden en vecka eller två innan de reser vidare.

Prins Daniels stora skräck – hemska olyckan nära Ewa Westling

Kungens relation med Marie Hellqvist – men Olle och Ewa Westling helt borta ur bilden

Men så hände något förra veckan!

För då fångades hon på bild tillsammans med kungen – sida vid sida.

Det var i samband med när prins Carl Philip tog hem segern på STCC-tävlingarna på Mantorp Park utanför Linköping. Hon dök upp i vimlet, tillsammans med prinsessan Sofia och två av barnbarnen, femårige prins Gabriel och prins Julian, som är ett och ett halvt år.

Stefan Jerrevång/TT

Ewa och Olle Westling gillar verkligen att inte synas i offentligheten. Faktum är att det var fyra år senast vi fick se dem i en offentlig tillställning. De var på plats när kombihallen i Ockelbo invigdes. Se bilden nedan.

Pontus Lundahl/TT

Här dyker prinsessan Sofias mamma Marie upp – med kungen!