Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kunglig bebislycka - nya bilden får oss att smälta!

25 jul, 2023, 10:00 
Felicia Plåt
Kungliga familjen
Ernest föddes den 30 maj. Foto: TT

Fergie älskar livet som mormor!

Annons

Att bli mamma och pappa är något av det största man kan bli. Det är många som längtar efter att få barn och den 30 maj fick prinsessan Eugenie lyckan att föda sitt andra barn, lilla Ernest George Ronnie. Familjen var överlyckliga och delade med sig av supergulliga bilder på Ernest på Instagram efter födseln.

Sanningen bakom Madeleines uppskjutna flytt • Chris är tysk – igen • Fergie opererad för bröstcancer – 3 kungliga snackisar från vecka 26!Brand logo
Sanningen bakom Madeleines uppskjutna flytt • Chris är tysk – igen • Fergie opererad för bröstcancer – 3 kungliga snackisar från vecka 26!

Fergies brev till barnbarnet får oss att smälta

På bilderna kunde vi se en närbild på den nyfödda pojken och en när hans storebror August klappade honom försiktigt på huvudet.

Annons

Drottning Silvia har tidigare sagt att "barnbarn är livets efterrätt" vilket även Sarah Ferguson hertiginnan av York håller med om. Hon älskar verkligen att vara mormor till sina två barnbarn.

Sarah och dottern Eugenie
Sarah och dotter Eugenie.

I ett nytt foto på Instagramfan-kontot Royal Addicted Replies visar de upp ett nytt foto på en handskriven lapp som mormor Fergie skickade till sitt nya barnbarn. Det var en dubbelsidig lapp med en bild på Ernest på ena sidan och de fina orden på andra. Och vi smälter verkligen när vi läser Sarahs fina ord till barnbarnet.

Annons

""Ernest George Ronnie," skrev Fergie följt av ett hjärta.

"En sådan total glädje i våra hjärtan... vår nya lilla lejonunge.". Och avslutade med "Älskar dig, Sarah."

Livets efterrätt!

Bilden hon skickade med var samma bild som prinsessan Eugenie och maken Jack delade med sig av på Instagram efter födseln, då skrev de såhär:

" Jack och jag ville dela med oss av nyheten att vi fick vår lilla pojke, Ernest George Ronnie Brooksbank den 30 maj 2023 klockan 8.49 och vägde 7,1 Ib. Han är uppkallad efter sin farfars farfar George, hans morfar George och min morfar Ronald. Augie älskar redan att vara storebror." skrev kungahuset på Instagram.

Annons

Nu blir det nog massa bebisgos hemma hos Eugenie och Jack, och vi är säkra på att även Sarah kommer tillbringa mycket tid med sina barnbarn. Barnbarn är trots allt livets efterrätt!

Annons