Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kunglig julkonsert i Belgien - med sorgkant

16 dec, 2011, 08:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Kung Albert och drottning Paola lyssnade tillsammans med prins Lorenz och prinsessan Astrid på en julkonsert i Bryssel. Men kungaparet har också besökt platsen för tragedien i Liège.

Annons

Det har varit en tuff vecka för det belgiska kungaparet och resten av folket i landet. Som bekant inträffade det ju en massaker i Belgien då en ensam galning dödade och skadade massor av människor med ett automatgevär i Liège.

Tragedi

På bilden här nedan ser vi också kung Albert och drottning Paola som under tisdagen var på besök i Place Saint Lambert i Liège där tragedien inträffade. Här har de precis blivit informerade av polisen vad som hänt.

Gran och krubba

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dagen efter var det dags för något roligare, en julkonsert på det kungliga slottet i Bryssel som dagen till ära blivit julpyntat. Även prins Lorenz och prinsessan Astrid fanns med under den årliga konserten tillsammans med kungaparet, här fotograferade bredvid slottets pampiga julgran och en julkrubba modell större.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Annons