Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kunglig uppslutning vid årets societetsbröllop

27 jun, 2016, 13:57 
Mitt i Brexit-uppståndelsen gick brittiska kungligheterna på bröllop. Prins Charles var rörd när han ledde sin bäste väns dotter nedför altargången.
Annons
Charles-23

I lördags sade Lady Dianas guddotter, Alexandra Knatchbull, ja till sin Thomas Hooper. Flera kungligheter kom till Romsey Abbey i Hampshire i lördags för att närvara vid vigseln. Sofia av Spanien, prins Hassan bin Talal av Jordanien och , prinsessan Anne och prins Philip var där liksom prins Charles, som var djupt rörd när han förde bruden altargången fram. Alexandra är dotter till prins Charles nära vän, Lord Brabourne, som dessvärre var för sjuk för att “ge bort” sin dotter. Se fler bilder här>>>

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Lord-and-Lady-Brabourne

De två familjerna har en lång historia tillsammans. Brudens far är prins Philips gudson och fungerar som fadder till prins William. Lord Brabournes son, Nicholas, var god vän med William i skolan. Alexandra Knatchbull bar en klassisk vit klänning med engelsk spetsslöja, som toppades av ett gnistrande släktdiadem.

Annons
Alexandra-Knatchbull

Många kungliga och högadliga hade gärna sett ett bröllop mellan prins William och Alexandra, som inte bara är Dianas guddotter utan också ättling till en hel arsenal titelbeströdda farbröder och damer. Så blev det ju inte som vi vet. I stället väntade den lycklige brudgummen Thomas Hooper vid altaret.

Brudtarnor

Här ser vi en bild på brudtärnorna.

Annons

Efter det innerligt vackra bröllopet samtalade drottningen glatt med vigselförrättaren Tim Sledge.

Elizabeth-1

Drottning Elizabeth II såg strålande ut i en persikofärgad ensemble, matchande hatt och pärlcollier på årets societetsbröllop då Lord Mountbattens barnbarnsbarn Alexandra Knatchbull, 33, gifte sig. Prinsessan Anne var klädd i rosa och hade trevligt med prinsessan Sarvath al-Hassan, som inte heller ville missa årets societetsbröllop.

Av: Adrienne Bönnelyche

Foto: Allover spek

 

Annons