Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungliga familjemedlemmen uttalar sig om Meghan Markle

14 aug, 2017, 10:25 
Agneta Nisbeth
Nu tar Harrys släkting bladet från munnen.
Annons

Det verkar som Meghan Markle redan har vunnit flera hjärtan i den kungliga familjen. Nu har nämligen Zara Phillips make, den forne rugbystjärnan Mike Tindall, uttalat sig om prinsens flickvän.

Mike, som själv har gift sig med prinsessan Annes dotter Zara Philips, har inte träffat Meghan än men verkar ändå tro på förhållandet.

– Hon kommer klara sig toppenfint! Hon är ju van med att granskas av pressen redan, så hon har ju en fördel där, säger han till Sunday People.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Samtidigt har han förståelse för att det kan kännas som en utmaning, att gifta in sig i den brittiska kungafamiljen.

– Det är självklart att det är nervpåfrestande på olika sätt, med tanke på att du nu kommer in i en familj med en massa historia. Bara de är lyckliga tillsammans så blir allt bra.

Nu väntar vi bara på att höra nyheten om en förlovning.

Foto: Stella Pictures

Annons