Kungliga ögonblick! Från Daniels hinderbana till Willem-Alexanders förklädnad

26 jul, 2019, 16:07 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
adriennes kungliga europa
Prins Daniel kämpade på med en hinderbana och drottning Mathilde spelade kort med barnbarnen. Vi listar den senaste tiden favoritögonblick!
Annons
Zara

Årets Wimbledonfinal var rafflande. Och nästan lika händelserikt var det på läktaren där kungligheterna bänkat sig för att se matchen. Zara Phillips Tindall var farligt nära sin mans näsa med fingret…

– Vad gör hon? frågade britterna, när de fick se hur hon lite pillemariskt kliade på makens mustasch.

Det verkar som om de flesta är övertygande om att hustrun rensade bort något oidentifierbart på den hårbeklädda överläppen. Man skulle nästan kunna tro att hon petade på Mike Tindalls “mullbänk”, men snus är ju inte så vanligt förekommande utanför de skandinaviska länderna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Willem-Alexander

Kung Willem-Alexander och drottning Máxima tog splitternya privatplanet från Haag för en shoppingtur i New York. Regenten blev igenkänd trots försöket att blanda sig med mängden. Här ser vi Willem-Alexander i keps och solglasögon med en rad fynd från Sephora, GAP och “The Container Store” på Lexington Avenue i New York.

Annons
Edward hund

Med hundar och barn vet man aödrig vad som kan hända. Det kan prins Edward intyga efter den något prekära situationen i Skottland nyligen. En vovve kom fram och hälsade och var mycket intresserad av prinsen och sniffade länge och väl på lite känsliga ställen. Sophie av Wessex, prins Edwards hustru, kunde inte hålla sig för skratt.

Mathilde spelar UNO

Något pokerfejs har då inte drottning Mathilde. men kul att se henne spela Uno med barnen.

Annons

Marie Chantal är rädd för bin

Marie Chantals alla barn börjar bli stora, men även om de äldsta har flyttat hemifrån träffas familjen ofta. Nu har hon uppdaterat sitt instagramkonto med en ny bild, där vi kan se hur kronprins Pavlos av exkungariket Grekland, prinsessan Marie Chantal, dottern Olympia och sönerna Constantine Alexios , Achileas-Andreas poserar tillsammans.

Biodling är något Marie Chantal ägnar sig åt i sin stora trädgård. Här ser vi henne i skyddsmundering i färd att hämta morgonens “dunderhonung”.

– Jag är lite rädd, erkänner hon i bildtexten på Instagram.

På Öland nyligen kunde vi se en svensk prins hoppa hinderbana och krypa genom röda rör.

– Han ser ut som en cannelloni, viskade en pojke i publiken till sin pappa, som brast ut i skratt.

– Jag fastnade i röret, sade en lite generad prins.

Ja, lite okungligt såg det allt ut med prins Daniel som kravlade sig ut genom tygtunneln.

Prins Daniel

Anledningen till prins Daniels Prins Daniel atletiska uppvisning på Ekerum i Öland var att han provade en hinderbana när han medverkade i “Move for fun”.

Annons

Foto: TT

 

Annons