Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungliga lyxtvillingarna från Monaco briljerar igen

14 maj, 2019, 15:00 
AvEmma Sanderberg
Gång på gång syns de små kungliga tvillingarna i Monaco i lyxiga accessoarer och perfekt stylade outfits. Ända sedan de sågs officiellt första gången har de charmat omvärlden med sina matchande outfits!
Annons

Nya bilder har släppts på prinsessan Gabriella och prins Jacques av Monaco och som vanligt har de på sig lyxiga kläder och fina accessoarer. Det var förra veckan som fyraåringarna närvarade vid Saint Devote Rugby turneringen tillsammans med sina föräldrar furstinnan Charlene och furst Albert.

Både Gabriella och Jaques bar lyxiga solglasögon för drygt 800 kronor var.
Både Gabriella och Jaques bar lyxiga solglasögon för drygt 800 kronor var.

Båda tvillingarna bar solglasögon för drygt 800-900 kronor var. Jaques bar ett par från märket Oakley och Gabriella hade ett par från märket Ray ban. Hela familjen hade matchat sina outfits precis som de gjort så många gånger tidigare. Gabriella matchade pappa Albert med sin kavaj och Jacques matchade mamma Charlene med en svart väst till hennes svarta skinnjacka.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Hela familjen samlade.
Hela familjen samlade.

De små tvillingarna är kända för att alltid bära snygga, matchande outfits och förmodligen kommer intresset från mamma Charlene som alltid burit lyxiga moderiktiga plagg. Om vi tar en titt genom åren så finns det flera exempel på detta.

2015 när Gabriella och Jaques deltog i den traditionella picknicken första gången.
2015 när Gabriella och Jaques deltog i den traditionella picknicken första gången.

När tvillingarna var med på sin första officiella picknick i Monaco som anordnar varje år matchade de varandra med folkdräkter, så gulligt!

Tvillingarna

På Monacos nationaldag 2016 syntes de på balkongen på kungliga slottet och de matchade varandra med varsin vit kappa i föräldrarnas trygga famn.

Tvillingarna i februari tidigare i år.
Tvillingarna i februari tidigare i år.

När de besökte invigningen av det nya shoppingcentret One Monte Carlo bar de varsin skinnjacka och de lyxiga solglasögonen var på redan då, dock i en annan modell.

 

Foto: TT

Annons