Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungliga promenader i Stockholm

23 jun, 2010, 12:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Máxima, prinsessan Amalia och drottning Beatrix.
Kronprinsessan Máxima, prinsessan Amalia och drottning Beatrix.

Både innan och efter kronprinsessan Victorias bröllop med prins Daniel såg man olika kungligheter på Stockholms gator, som här några medlemmar från det Holländska kungahuset på väg till Storkyrkan.

ste_Maxima-Beatrix

Alla kungligheter valde uppenbarligen inte att åka bil till kyrkan där bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel skulle stå i lördags. Som synes promenerade drottning Beatrix, kronprinsessan Máxima and prinsessan Catharina-Amalia på stadens gator. De gick från Grand Hotel till Storkyrkan, både miljövänligt, trevligt och nyttigt med tanke på att tid de sedan fick tillbringa sittande.

Fast prinsessan Catharina-Amaila var ju en av brudnäbbarna, så hon hade faktiskt ett jobb att sköta denna viktiga dag. Efter ett genrep fick mamma och farmor ta sig hem till hotellet igen för att byta om. Efter det blev det alldeles säkert en bil till kyrkan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs också:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons