Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungliga stilikonen designar barnkläder

05 apr, 2017, 11:33 
Agneta Nisbeth
Inleder nytt, spännande samarbete.
Annons
Tatiana Santo Domingo har inlett ett nytt, spännande samarbete.

Tatiana Santo Domingo, gift med prinsessan Caroline av Monacos äldste son Andrea Casiraghi, slår sig in på en ny yrkesbana. Tatiana som ständigt hamnar på listor över världens bäst klädda kvinnor ska nu designa barnkläder.

Tillsammans med vännen Dana Alikhari drivet Tatiana en e-shop under namnet Muzungo Sisters. De har nu designat en kollektion för barn tillsammans med spanska La Coqueta.

– Det är dröm som går i uppfyllelse för La Coqueta. Det har varit fantastiskt att se hur deras design har tagit sig i uttryck i barnkläderna och vi har älskat varje minut av samarbetet, säger La Coquetas designer Celia Muñoz i ett pressmeddelande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tatiana Santo Domingo är inte den enda i kungliga kretsar att designa kläder för barn. Marie-Chantal som är gift med ex-kronprins Pavlos av Grekland driver sin egna kedja sedan år 2000.

Foto: Stella Pictures.

Annons