Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungliga syskonens olycka på balkongen - allt fångades på bild

22 jun, 2023, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Louis och Charlotte
Hoppsan! Här krockar deras huvuden. Foto: TT

Pris Louis och prinsessan Charlotte råkade krocka mitt under födelsedagsfirandet.

Annons

Under lördagen den 17 juni samlades flera människor och kungligheter för att fira Trooping of the Color. Ett firande av monarkens födelsedag. Detta var Charles första Trooping of the color sedan han blev krönt till kung den 6 maj i år. Trots att hans riktiga födelsedag är i november, firas alltid monarkens födelsedag ytterligare en gång i juni.

Se filmen! Här blir Camilla rasande på George, 9, och Charlotte, 7Brand logo
Se filmen! Här blir Camilla rasande på George, 9, och Charlotte, 7

Louis och Charlotte krockade

Det var en hel parad med vakter och hästar som skred fram på Londons gator för att uppmärksamma Charles födelsedag. Under dagen var även kronprinsfamiljen med och firade sin far och farfar. Familjen fick åka vagn för att se på den militära processionen. Men även för att se när flygplanen åkte över Buckingham Palace.

På balkongen vid Buckingham Palace fick även barbarnen stå och vinka till folket. Lille Louis stod tillsammans med sin storebror och storasyster och såg ut över den stora folkmassan. Under ett snabbts ögonblick som fångades på film av en åskådare såg man en lite olycka ske mellan Louis och sin storasyster.

Annons

Charlotte skulle luta sig och säga någonting till sin lillebror samtidigt som han skulle vända sig om vilket ledde till att de råkade krocka med huvudena. Varken prins Louis eller storebror prins George reagerade. Men prinsessan Charlotte fick nog den hårdare smällen och rörde försiktigt vid ditt huvud efter incidenten. Men det verkade bara vara en liten smäll.

Prins Louis stora personlighet

Barnen verkade annars vara på sitt bästa humör och denna gången var prins Louis beredd på det dånande ljudet från flygplanen. Förra året var han inte riktigt beredd och höll för sin öron samtidigt som han skrek. Denna gången kollade han upp mot himlen och kollade fascinerat mot de episka flygplanen som flög över London.

Prins Louis har tidigare blivit uppmärksammad kring sin härliga personlighet som han gärna visar upp framför kamerorna. Det är en prins med en stor personlighet, och vi hoppas han visar ännu mer av den i framtiden.

Annons