Kungligheter i snygga kontraster

11 jul, 2016, 09:02 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Fält med färg piggar upp plaggen på kungligheterna i sommar. Den röda sulan på Christian Louboutins designsko får konkurrens av byxor, klänningar och kjolar med kontraster.
Annons
FergieCharlene

Vitt och svalt är härligt i värmen på Rivieran. Furstinnan Charlene av Monaco lägger till breda revärer i rosa på sommarbyxan. Helt rätt!

Charlene-123

I Storbritannien väljer både Fergie och Kate en favorit som kan det där med att matcha färger. Roksanda Ilincic är från Belgrad och studerade arkitektur innan hon kom till London. Det märks tydligt att hon använder sin kunskap om former och vinklar i sin design.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev
kate-gul

Modemedvetna Kate såg till att återanvända sin gula klänning av färgstarka designern Roksanda Ilincic på Wimbledon nyligen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Fergie-5

Hertiginnan av York gick på fest i lila långklänning med rött foder. Designern var förstås modearkitekten Roksanda Ilincic.

designer-Roksanda-Ilincic-

Här är ett smakprov på några kreativa plagg.

Annons
former

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Instagram

 

Annons