Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungligt besök i årets Vasalopp

05 mar, 2012, 08:48 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprins Frederik gjorde en stark insats i årets Vasalopp, han kom i mål på 6 timmar och 36 minuter. Duktig i spåret var också Kates syster Pippa Middleton som faktiskt hade en bättre tid än vår egen kung.

När Carl Gustaf deltog i Vasaloppet 1977 så kom han in på tiden 8:12:41, en tid som Kates syster Pippa Middleton slog i helgen. För Pippa var detta premiär i Vasaloppet, men hon kom ändå in på en riktigt bra tid, 7:13:36, det vill säga bättre än kungen. Anledningen till att Pippa deltog med sin bror James Middleton var att samla in pengar till välgörenhet.

Annons

Prinsar i spåren

Kronprins Frederik var också en av deltagarna detta år, han kom i mål på 6:36:32. Inte illa det heller. Han sa efter racet att det var det bästa sportevenemang han varit med om. Prins Carl Philip åkte som vi tidigare berättat SkejtVasan, med flickvännen Sofia som hejade på längs spåret.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Patrik Österberg/All Over Press

Läs även:

Annons