Kungligt gott med glass...

11 mar, 2013, 06:03 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons
Prinsessan Annes barnbarn smakar på en kulglass

Det är inte bara svenskar som älskar denna kalla delikatess. Här ser vi prinsessan Annes barnbarn smaka på en kulglass. Och det är fler som som är sugna…

Nu börjar vi längta till sommaren, inte sant? Kylan vill vi ha i form av vanilj, choklad eller någon annan god smak – inte utomhus.

Lille prins Christian i glassätartagen

Kronprinsessan Mary har nu fyra barn. Här ser vi henne i glassätartagen med lille prins Christian – och vovven vill också gärna smaka.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Beatrice väljer bägare och och hennes pojkvän, Dave Clark, våffla.

Man behöver inte vara liten för att gilla mjukglass. Prinsessan Beatrice väljer bägare och och hennes pojkvän, Dave Clark, våffla.

Prinsessystrarna i sommarvärmen på Mallorca - då är det gott med glass tycker Elena

Prinsessystrarna i sommarvärmen på Mallorca – då är det gott med glass tycker Elena.

 

Mer om glassen i vår film nedan. Om du är nyfiken på vilka de andra nya godingarna i GB-boxen är, finns chansen här…på  Åsas kungliga Europa…

Annons

Foto: IBL

 

httpv://youtu.be/WvtKmHpf_mI

 

 

Annons