Kusliga upptäckten i prinsessan Kates nya bild på Charlotte, 8

02 maj, 2023, 13:05 
Prinsessan Kate delade en ny bild på dottern Charlotte som fyller 8 år. I den gör följarna en kuslig upptäckt!
Annons

I dag, den 2 maj, är en stor dag för den brittiska kungafamiljen – Kate och Williams mellanbarn Charlotte fyller hela åtta år!

Inför firandet delade prinsessan Kate en egenfotad bild på dottern som får följarna att tappa hakan. En detalj går helt enkelt inte att förneka.

Okända detaljen med Kate som ALLA har missat!
Okända detaljen med Kate som ALLA har missat!

Stor vecka för kungligheterna i Storbritannien

Det finns all anledning att fira denna vecka i London. Det är på dagen åtta år sedan prinsparet fick sin enda dotter, Charlotte. Dessutom är det på lördag dags för kung Charles och drottning Camilla att krönas – och Charlotte och syskonen har givetvis viktiga roller under dagen!

När hon kom till världen blev hon den tredje i tronföljden. Trots sin ringa ålder är Charlotte ett riktigt kunga-proffs, och vet exakt hur man ska föra sig i de olika sammanhangen.

Annons

Hon har medverkat på flera stora tillställningar, som drottning Elizabeths begravning i september i fjol.

Dessutom ser hon till att läxa upp syskonen, inte minst den yngre brodern prins Louis. Han är ju bara fem år, och kan ibland ha svårt att hålla fokus uppe under alla långa timmar framför kamerablixtarna.

Följarnas chock efter nya bilden på prinsessan Charlotte

Idag firas Charlotte alltså, det gäller ju att passa på innan det är kung Charles som är namnet på allas läppar. Då delar Kate traditionsenligt en bild på dottern, hon älskar ju verkligen att vara bakom kameran!

Instagram slås alla av samma insikt: hon är kusligt lik pappa William.

"Ser precis ut som hennes pappa!" Skriver en följare som får medhåll av över tusen gilla-markeringar.

"Ser så mycket ut som hennes pappa på den här bilden!!" Skriver en annan.

"Söt tjej som är så stor (och fortfarande hennes pappas tvilling)! Grattis på födelsedagen Charlotte" Skriver en tredje.

Annons

Ja, det fullständigt svämmar över av kommentarer som vill påpeka hur lik hon är sin far. Nedan ser du en jämförelse sida vid sida – avgör själv!

Ett montage med en bild på prins William och prinsessan Charlotte

Foto: TT

Annons