Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kusliga upptäckten i Victorias nya bild på Estelle och Oscar

22 aug, 2023, 09:30 

I den nya bilden på syskonen Estelle och Oscar kan man göra en kuslig upptäckt.

Annons

Kronprinsessan Victoria som stolt mamma framför kameran – och barnen Estelle och Oscar med nöjda leenden redo för skolstart. Ja, så såg bilden som hovet delade på barnen inför skolstarten på Campus Manilla ut.

Minstingen Oscar har blivit förstagluttare, och Estelle är coolingen i femte klass. Men gjorde du den här nästan kusliga upptäckten i fotot?

Bekräftat: Hagasessorna återförenade • Daniel avslöjar allt i SVT • Kungen & Silvia på romantisk resa – 3 kungliga snackisar från vecka 33!Brand logo
Bekräftat: Hagasessorna återförenade • Daniel avslöjar allt i SVT • Kungen & Silvia på romantisk resa – 3 kungliga snackisar från vecka 33!

Detaljen i bilden på prinsessan Estelle och prins Oscar

Att Oscar sträcker lite extra på ryggen på den nya bilden råder det ingen tvekan om. Äntligen lämnar han förskoleklass bakom sig, och får testa på livet som skolpojke på riktigt. Pirrigt, men också tryggt att ha storasyster Estelle i samma lokaler.

Annons

Kronprinsessan Victoria hann trots sitt späckade schema vinka av de förväntansfulla barnen, och knäppa en bild på dem. Att bilden är urgullig är alla överens om i kommentarsfältet på Kungahusets Instagram – men det finns ytterligare en detalj som får en att höja på ögonbrynen.

Kikar man tillbaka i arkivet, finns det nämligen en bild på prinsessan Estelle 7 år gammal, redo att börja första klass. Jämför man de bägge bilderna, är det nästan kusligt hur lika de är varandra i samma ålder!

Prins Oscar och prinsessan Estelle i samma ålder, sida vid sida
Två syskon redo att börja första klass – lika som bär!
Annons

Prinsessan Estelle och kronprinsessan Victoria – lika som bär

Det är givetvis inte konstigt att syskonen är lika varandra, men när man pratar släktdrag är det inte vanligtvis Estelle och Oscar som har den mest slående likheten.

Estelle är till exempel en riktig kopia av sin mamma Victoria, och när man ställer bilder på dem sida vid sida i samma ålder är det nästan omöjligt att skilja dem åt!

Oscar å andra sidan, har sedan tidig ålder kallats för en "mini-Daniel". Ansiktsformen, den busiga blicken – och samma härliga leende!

Prins Oscar och prins Daniel i matchande kostymer
Far och son, så lika!

Foto: Kungliga hovstaterna/TT

Annons