Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kvinnan i Alberts innersta krets träder fram – chockar alla

26 jul, 2022, 05:00 
AvSimon Holm Stålhand

Den såg vi inte komma alls!

Annons

Charlotte Casiraghi är barnbarn till Hollywood-stjärnan som blev en prinsessa, det vill säga prinsessan Grace (tidigare Kelly) och dotter till Caroline, prinsessan av Hannover. Det gör Charlotte Casiraghi till den elfte i kön till Monacos tron och där med står fursten Albert nära.

Men hon är inte bara en kunglighet – hon är även varumärkesambassadör för Chanel. Vilket har gjort att hon har dykt upp i... ja, ska vi säga oväntade situationer?

Charlotte Casiraghi
Charlotte Casiraghi.

Charlottes märkliga framträdande

Till tonerna från artisten Sebastian Telliers låt, Mademoiselle, dyker Charlotte Casiraghi upp i en musikvideon. Låten är en hyllning till den världskända designern, Coco Chanel. I videon, som kan upplevas lite märklig, syns Charlotte Casiraghi rida på en flygande haj och klappa en jättecorgi. Låten är komponerad för Chanels höst/vinter försäsongskollektion. Videon har i skrivande stund cirka 63 000 spelningar på Youtube.

Annons

Men Charlotte Casiraghi är inte ensam kunglighet i samband som detta.

1956 dök Charlotte Casiraghis mormor prinsessan Grace - då Grace Kelly - upp i musikalen, High Society, och framförde en duett med den populära sångaren, Bing Crosby. Cole Porter-klassikern "True Love" satt i månader på listorna och fick till och med en Oscarsnominering för bästa låt. Den spelades senare in och släpptes av artister som Elvis, George Harrison och Elton John.

Så nu är ju frågan: Vad är Charlotte Casiraghis nästa oväntade steg att ta?

Annons