Kvinnans hemliga möte med Carl Philip – avslöjar hans verkliga jag

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia

Prins Carl Philip visade sitt rätta jag när han stötte på en främmande kvinna.

Carl Philip och Sofia – en kärlekssaga!
Slå på ljud

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har ett återkommande bekymmer. Deras hund Siri är rymningsbenägen!

Vid minst två tillfällen har den lilla borderterriern gett sig av på villovägar, och prinsparet har då fått leva i oro i några timmar.

Nu berättar hon om mötet med prins Carl Philip

Den senaste rymningen slutade i att Siri stötte på en grupp unga kvinnor som tack och lov var av det hjälpsamma slaget.

Angelina Berge, 20, en av kvinnorna, berättar för Expressen att Siri var väldigt lugn och verkade känna sig hemma i området. Det stod ett telefonnummer på hundens halsband men det var ingen som svarade när hon och hennes vän ringde.

– Då sökte jag på Google och fick upp en artikel om att prinsens hund tidigare har rymt. Jag såg bilden på hunden och föll ner på knä – jag kunde inte sluta skratta eftersom det var så himla komiskt. Vi började prata med hunden och sa hennes namn: ”Siri, Siri”. Hon blev superglad. Då insåg vi att det nog var prinsens hund, säger Angelina i intervjun.

"Vi gick dit tillsammans"

Då uppstod ett problem. Angelina visste var prinsparets hus, Villa Solbacken, låg. Men då slog den goda försynen till, och ett par som också kände igen hunden kunde visa dem vägen.

Angelina var säkert lite nervös när hon plingade på hos en kunglighet – men det hade hon inte behövt vara.

– Vi gick dit tillsammans och vi bar Siri eftersom hon var lite trött i benen. Så plingade vi på prinsparets hus. Prins Carl Philip kom ner med sin son och hämtade hunden. Han var så himla trevlig och snäll och tackade oss om och om igen, säger hon.

– Det var så konstigt. Vi hade ingen aning om att det var prinsens hund från början. Vi var alla typ chockade och tänkte ”vad är oddsen att det här händer oss?”.