Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kyssen! Nu är Meghan och Harry gifta

19 maj, 2018, 14:18 
Margareta
Vilket kärleksfullt bröllop! Vigseln mellan prins Harry och nya hertiginnan Meghan avslutades på ett fantastiskt vis.
Annons

Äntligen fick de ta varandras händer som herr och fru. Det nya hertigparet av Sussex. Prins Harry och Meghan har haft en tuff vecka, men nu äntligen får de njuta av en otrolig lycka! Vigseln mellan dem är nu avslutad, och den avslutades på det finaste av vis. Paret tog sig ner genom altargången innan paret kom ut i solljuset. Publiken jublade högt och där på trappan kom den. Det vi väntat på. Kyssen. Äntligen får Harry och Meghan visa för oss alla hur kära de är i varandra. Detta fantastiska par som vunnit folkets hjärta under rekordkort tid!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan Markle 19 maj 2018.

Prins Harry och Meghan skrattade gulligt när de såg hennes fem meter långa slöja glida ner för trappan, strax innan de satte sig i sin öppna vagn.

Annons
Meghan Markle och prins Harrys bröllop.

Nu har de gift sig! Se bästa bilderna från bröllopet i filmen!

Videon kunde inte hittas

Foto: SVT och Stella Pictures

Annons