Läckta telefonsamtalet – här avslöjar Harry sanningen om Megxit och beslutet om Archie

Archies nya liv i Los Angeles – så ser det ut!

Prins Harry blev precis grundlurad.En par busringare lurade honom att berätta sanningen om Megxit – inför alla.

Prins Harry och Meghan Markle har frigjort sig från den engelska kungahuset. Just nu håller prinsparet på att fullgöra sin sista kungliga plikter, och den 31 mars stängs deras kontor i Buckingham Palace.

Än så länge har Harry och Meghan valt att uttala sig sparsmakat om sitt beslut. Men ett par ryska komiker vid namn Alexej Stoljarov och Vladimir Kuznetsov lyckades hitta ett sätt att få prinsen att prata fritt om ämnet.

Prins Harry lurad av falsk Greta Thunberg

Meghan och prins Harry.

Meghan och prins Harry utför sina sista kungliga uppdrag i detta nu.

Komikerna låtsades vara den svenska miljökämpen Greta Thunberg under ett telefonsamtal – och Harry gick på bluffen. Daily Mail har publicerat transkriberingar från samtalet, bland annat ett stycke där “Greta” får höra Harrys resonemang bakom “Megxit”.

– Ibland är det rätta beslutet inte det lätta beslutet. Att gifta sig med en prins eller prinsessa lever inte alltid upp till myten. Och det här var inte ett lätt beslut, men det var rätt beslut för vår familj, rätt beslut för att kunna skydda min son. Och jag tror att det finns väldigt många människor från hela världen som kan relatera och som känner respekt för att vi låter familjen gå i första hand. Det är tufft, men vi ska påbörja ett nytt liv, säger Harry.

“Är mer normal än min familj tror”

Harry säger till “Greta” att han tycker att familjens nya liv i Kanada är “mycket bättre” än deras tillvaro som kungligheter.

– Folk glömmer att jag var i det militära i tio år, så jag är mer normal än vad min familj tror. Men att befinna sig i ett annat läge nu ger oss möjligheten att säga och göra saker som vi inte kunnat göra tidigare, säger Harry.