Lady Kitty Spencer: Den nya trendikonen alla talar om

Hennes pappa var bror till prinsessan Diana och själv är hon kusin med en blivande kung av England. Nu tar Lady Kitty Spencer hela världen med storm. Här får ni veta mer om den unga, snygga och heta trendsettern i London med kungliga kontakter.

När prinsessan Diana avled 1997 var hon bara ett barn på sju år, som hade bott sina första år i Sydafrika tillsammans med sina föräldrar Charles och Victoria Spencer. På bilden nedanför ser vi henne under sin första skoldag.

Efter föräldrarnas skilsmässa så flyttade hon mellan sin mamma i Afrika och sin far i Storbritannien. Kitty har studerat både psykologi, politik, litteratur och konsthistoria. Hon har även klarat av en masters i Brand Management.

Idag är Lady Kitty Spencer ett av de hetaste namnen i Londons innekretsar. 28 år gammal är hon en välbetald modell och taleskvinna för lyxmärket Bvlgari. Men det var när hon gick på prins Harrys och Meghans bröllop som hennes populäritet sköt i höjden.

Än mer poppis blev hon när magasinet Harpers Bazar gjorde en intervju med henne och där hon också kläddes upp i superfina kläder, ni kan ju se bilderna här nedan.

Hon skrev då själv på Instagram och tackade för alla nya följare, över en natt gick hon från 17000 till en halv miljon.

– Jag trodde ett tag jag fått en annan persons telefon. Det kändes väldigt oväntat!

Charles Kitty Spencer

På bilden ovan ser vi henne på bild med sin far, Charles Spencer. Kitty bor annars hemma hos sin mamma i Sydafrika, men naturligtvis har hon även en bostad i London där hon också har sin bas, arbetar gör hon över hela jordklotet. Både som modell och för Bvlgari. Vi får också veta att hon älskar sin katt, Baby D, som aldrig en fått smaka på vanlig kattmat minsann.

Ibland hälsar hon också på hos sin far på Althorpe, ett gods som gått i familjen Spencers ägo sedan 1508. En sak som Kitty aldrig pratar om är relationen till sina kungliga kusiner, prins Harry och prins William. Hon vill heller inte diskutera sin faster, prinsessan Diana som avled när Kitty bara var ett barn. Men många har ändå liknat henne med prinsessan, med sin ljusa hy, blåa ögon och svala stil.

Lady Kitty Spencer

Dessutom har hon och Diana ytterligare en sak gemensamt, viljan att arbeta ideellt med olika välgörenhetsprojekt och så har de bägge haft ätstörningar. Något som Kitty inte har något emot att prata om.

prinsessan diana

Kitty har tidigare talat om sitt missbruk och om hur hon arbetat med sin anorexi. Vi vet ju att även prinsessan Diana (som ni ser på bilden ovan) led av ätstörningar, då bulimi.

–Mitt jobb är inte att svälta mig in i en outfit. Jag jobbar numer på mina egna villkor, jag vill se ut som mig själv. Om ett företag vill arbeta med mig får de se till att skaffa fram kläder med en storlek som passar mig.

Kitty vill inte berätta om hon är singel, men vi vet att hon nyligen gjort slut med sin pojkvän sedan några år tillbaka, Niccoló Barattieri di San Pietro.

–Jag gillar människor som är trevliga, det är verkligen en underskattad egenskap. Alla pojkvänner jag har haft har blivit mina vänner.

Foto. TT

Tårdrypande när William besökte det barnhospice mamma Diana öppnade

Fergie om Diana;Hon var den fräckaste människa jag kände;

Så inspireras Meghan av Kate (och svärmor Diana) – se bilderna