Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lady Louise har ärvt farmors passion för hästar

17 maj, 2011, 15:30 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Vilken härlig syn ! Evigt unga farmor Elisabeth, 85, på sin svartluggade “springare” tillsammans med sina gulliga barnbarn, James  viscount Severn, 3, och lady Louise Windsor, 8, bland blåklockorna på Windsor Great Park. Rena tavlan!

Bilden på drottning Elizabeth och barnbarnen James och Louise till häst (se nedan i bildspelet) togs redan i påskas, men har först nu i samband med de årliga hästtävlingarna, blivit officiell. James och Louises föräldrar är förstås prins Edward och Sophie, eller ” hertigparet av Wessex” som deras officiella titel lyder. Verkar lady Louise bekant så beror det säkert på att hon var brudnäbb nu på prins Williams och Kate Middletons bröllop.

Men nu är det hästar som gäller! I sportig keps (inspirerad av farfar?) beundrade lady Louise de fartfyllda hästtävlingarna – och visst lyste hennes ögon! Här har vi ytterligare en hästtokig kunglighet och blivande tävlingsryttare! Lady Louise fick bland annat se Jessica Springsteen hoppa med sin häst samtidigt som hennes pappa – Bruce Springsteen – stolt som en tupp tittade på.

Annons

Prins Philip i sitt esse

Och prins Philip – som fyller imponerande 90 år den 10 juni och är lika hästtokig som resten av kungafamiljen om inte mer – har förstås redan flängt runt ett par rediga varv med sitt fyrspann och stänkt ner sig i momentet Driving Grand Prix Competition B, där ju vattenpussarna står som spön i backen. Däremellan knattrar han runt på mini-moppen, språkar med vänner och “småljuger” lite grann. Som han själv lär ha uttryckt saken.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures, IBL

[smooth=id: 562; width:430; height:400; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons