Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lady Louise har råkat ut för en ridolycka

12 apr, 2012, 09:07 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Edwards dotter Lady Louise har ramlat av sin häst och brutit armen. Mamma Sophie rusade genast från ett uppdrag på ett cancersjukhus i Manchester för att finnas vid sin dotters sida.

Stackars Lady Louise! Den åttaåriga flickan som är dotter till prins Edward och hans maka Sophie av Wessex var ute och red på sin ponny ute i parken vid Windsor Castle när hon plötsligt ramlade av sin häst.

Annons

Brutit armen

Flickans mamma Sophie lämnade genast Manchester – dit hon tagit sig för besöka ett cancersjukhus – och åkte genast till ett annat sjukhus för att kunna vara nära sin dotter. Det visade sig att Lady Louise brutit armen men att hon ändå mådde bra efter omständigheterna.

Bar hjälm

Flickan fick senare fick åka hem med armen i gips berättar bland annat Daily Mail. Man säger också att Louise både bar skyddsväst och hjälm vid tillfället.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons