Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lady Louise stora dag: "Jag fyller tonåring"

08 nov, 2016, 16:04 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Idag är det inte bara val i USA. Det är även en minnesvärd dag för prins Edward och Sophie också – deras dotter fyller 13 år!
Annons
Lady-Louise-13

Stort grattis säger vi till lady Louise, som blir tonåring i dag! Hennes föräldrar har velat hålla henne utanför rampljuset och det var också därför hon inte har titeln “prinsessa”. Det tog också ett tag innan Louise insåg att hon faktiskt var kunglig. Mamma Sophie av Wesex förklarade i en intervju för BBC hur chockad dottern blev i skolan:

– Louise kom hem från skolan en dag och berättade att klasskompisarna sade saker hon inte riktigt förstod. “De säger att drottningen är min farmor”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Louise hade sett sin farmor som en vanlig läkting. Det blev lite av en chock för henne att inse att farmorn var regent i landet!

Annons
Lady-Louise

Louise Windsor är nummer elva i den brittiska tronföljden.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

Annons