Larmet om Harrys lidande i relationen med Meghan: “Han plågas”

Harry lider i Los Angeles.

Prins Harry lider svåra kval just nu.

Exilprinsen tvekar om han tog rätt beslut då han lämnade sin familj bakom sig – och känner sig instängd i sin nya jättevilla. Det påstås i en ny bok som tidningen The Sun har fått ta en förhandstitt på.

Harry och Meghans flytt till Los Angeles blev inte som de tänkt sig – ingen hade väl räknat med coronavirusets framfart och alla konsekvenser det medfört.

– Det är långt ifrån den situation de hade hoppats på. Harry har gått från att vara taggad på flytten till att känna sig svårt plågad, säger en anonym källa i boken “Royals at War: The Inside Story of Harry and Meghan’s Shocking Split With the House of Windsor”.

Bokens titel betyder “Kungligheter i krig: Inifrån Harrys och Meghans chockerande splittring ifrån Huset Windsor”.

Harrys oro när Charles blev sjuk

Harry oroades också djupt då hans far insjuknade i covid-19. Det är inte svårt att förstå hur jobbigt det måste vara att vara på andra sidan jorden då ens förälder blir sjuk.

– Han tvingades inse att Charles och drottningen inte kommer finnas där för alltid, säger en uppgiftslämnare i boken.

Meghan uppges göra sitt bästa för att muntra upp Harry och se till att han ser situationen från den ljusa sidan.

– Hon lovar honom att när saker går tillbaka till det normala så kommer han älska sitt nya liv i Los Angeles. Meghan vill att de går på vandringstur och pratar om den lokala poloklubben. Och hon tror också att Harry kommer älska surfing, påstås det i boken.

Foto: TT