Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Läs Madeleines egna ord efter förlossningen

09 mar, 2018, 13:15 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Prinsessan Madeleine födde en dotter under fredagsmorgonen. Nu berättar Madeleine och Chris O'Neill om känslorna efter födseln.
Annons

Finns det något större än att få ett barn, ett nytt liv? Den här fredagen går till historien. En svensk prinsessa har fötts och självfallet är det många känslor, som florerar inom prinsessan Madeleine. Den nyblivna trebarnsmamman berättar nu, genom hovet, om hur hon och Chris upplever de senaste omtumlande timmarna på Danderyds sjukhus.

– De är otroligt tacksamma och lyckliga, hälsar prinsessan Madeleine genom hovets informationschef Margareta Thorgren.

Redan i somras uttryckte prinsessan Madeleine sin stora glädje över att vänta ännu ett barn. På sin Facebooksida skrev Madeleine om nyheten:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Chris och jag är glada att meddela att vi väntar barn. Vi ser fram emot att fyra blir fem!

Nu vilar mor och dotter ut. Syskonen Leonore och Nicolas är förväntansfulla på att träffa lillasystern så klart. Så roligt med ännu en liten lekkamrat!

Foto IBL

Av Helena Wiklund, Adrienne Bönnelyche

 

Annons