Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Läsarnas hyllningar till Victoria: ”Som en grekisk gudinna!”

16 jun, 2018, 12:00 
AvJoakim Magne
Kronprinsessan Victoria glänste i sin röda klänning från Stylein under Polarpriset. Då är läsarna på Svensk Damtidning inte sena med hyllningskören. ”Hon ser ut som en grekisk gudinna”, skriver en av kommentatorerna.
Annons

Kronprinsessan Victoria gled in till Polarpriset i en fantastisk röd galaklänning. Vi på redaktionen tyckte hon såg helt fantastisk ut och gillade hennes vågade färgval.

Det visade sig att vi inte var ensamma.

Nu fullkomligt öser läsarna beröm och kärleksförklaringar till vår kronprinsessa. I kommentarsfältet till bildspecialen på kungafamiljen på röda mattan (Läs artikeln här: Bildspecial! Här glänser kungafamiljen på Polarpriset) går det att läsa alla hyllningar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

”Kronprinsessan. Oh la la!”, skriver signaturen Anna. Samtidigt fyller ”danskan” i med komplimangen ”Så snygg kronprinsessan är”.

Den som verkligen älskar Victorias look är Mari som skriver:

”Victoria får +++++ av mig. Så fin hon är, som grekisk gudinna.”

Vi låter den här texten rundas av med ytterligare en kommentar, som egentligen sammanfattar allt. Det är ”Lydia” nöjer sig med ett kort och oerhört koncist ”Wow Vickan!”.

Vi kan inte annat än hålla med. Och bjuder på den här, smashing, bilden från Polarpriskvällen!

Foto: Patrik Österberg

Annons