Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Otäcka kollapsen framför kronprinsessan Victoria – tvingades agera

08 mar, 2023, 13:00 

Vad som skulle vara en härlig dag för kungafamiljen tog en plötslig, otäck vändning.

Annons

Kronprinsessan Victorias födelsedag är en efterlängtad dag som förknippas med glädje, firande och ståhej. Den 14 juli firas traditionsenligt in på Öland, och under dagen får familjen njuta av Victoriakonserten.

Men 2019 blev dagen förknippad med något betydligt tristar för en av de som närvarade. Nu berättar artisten om kollapsen.

Madeleines nya jobb • Storsatsningen: dejtingapp • Okända bilden på Sofia & Carl Philip – 3 kungliga snackisar från vecka 9!Brand logo
Madeleines nya jobb • Storsatsningen: dejtingapp • Okända bilden på Sofia & Carl Philip – 3 kungliga snackisar från vecka 9!

Otäcka händelsen framför kungafamiljen

Ja, det var en solig dag på Öland och kronprinsessan fyllde 42. Det var en alldeles särskild dag av flera skäl, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill var hemma från Florida och humöret var på topp.

Vid 18:30 rörde sig hela familjen till Borgholm IP där Victoriapriset skulle delas ut, och där det väntade härlig underhållning i form av Benjamin Ingrosso, Arja Saijonmaa, Rickard Söderberg, Kaliffa, Lina Hedlund och Isaac & the Soul Company.

Annons

Men för Rickard Söderberg blev dagen inte som väntat. För tidningen Wellness berättar han om hur hela livet skulle vändas upp och ner.

– Det var en underbar tillställning, fantastiskt väder och musik som jag älskade, några tusen i publiken och ytterligare några miljoner tv-tittare. Men jag var inte där, jag var ett skal som gjorde vad som förväntades av mig. När jag var klar tänkte jag: detta funkar inte, så här ska livet inte vara.

Rickard Söderberg uppträder på Victoridagen 2019
Rickard på scen framför kungafamiljen. Men på insidan pågick något helt annat.

Rickard Söderbergs vändning – projektet med maken

Efter konserten som han tappert tog sig igenom, med kungafamiljen på första parkett, valde han att uppsöka vård.

– De tog prover och jag hade skyhöga inflammatoriska markörer. Blodtrycket gick genom huvudet. Kroppen höll bokstavligen på att braka ihop.

Annons

Sedan den otäcka händelsen har Rickard Söderberg genomgått en riktig livsresa, han insåg efter kollapsen att han var tvungen att agera. Han har tagit tag i sitt inre, och befinner sig idag på en betydligt bättre plats än innan kollapsen. Nu är han dessutom på en plats där han kan ta sig ann helt nya spännande projekt, och ett av dem innefattar maken Anders!

Tillsammans har de nämligen gett ut en receptbok, och de verkar vara en riktigt bra duo, även när det kommer till jobb:

"Idéerna kommer från mig, genomförandet från honom och avslutandet från mig" Skriver Rickard bland annat på Instagram.

Foto: TT

Annons