Laurentien – en riktig sagoprinsessa!

Produktiva Laurentien ligger inte på latsidan. Ny bok och massor av gratulationer från familjen förgyllde hennes vecka.
Laurentien-23

Trevligt värre var det när prinsessan Laurentien av Nederländrna lanserade sin nya bok. Då grattade föräldrarna och hela familjen fanns på plats.

Laurentien-mapa

Grevinnan Eloise har blivit riktigt stor. Tillsammans med syskonen, greve Claus-Casimir och grevinnan Leonore, var hon med och poserade med mamma Laurentien och pappa prins Contantijn.

Laurentien-12

“Lyckliga i alla sina dagar” (“Nog lang en gelukkig”) heter boken som är skriven av prinsessan Laurentien och Jeroen Smit, en holländsk journalist och professor. man skulle nästan kunna tro att titeln anspelar på prinsessans eget liv. Hon är lyckligare än de flesta, sägs det. Med tre härliga barn och en mycket rar man kommer man långt.

Eloise

Vad den nya boken handlar om? Svaret kommer här: Ett flertal av landets ledare berättar i boken (efter att ha blivit intervjuade av prinsessan Laurentien och Jeroen Smit ) om sina dilemman, svårigheter och tvivel inför framtiden. 19 barn har sedan försökt lösa politikernas problem. Boken syftar till att vuxna måste lyssna på barnen.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures