Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leah Behn, 18, bryter upp direkt – vägrar uttala sig om händelsen

11 sep, 2023, 11:00 

Leah Isadora Behn och kändispojkvännen har gjort slut.

Annons

Märtha Louises dotter Leah Isadora Behn är bara 18 år gammal men har redan gjort stor succé som influencer. Hon har dessutom synts i tv-programmet ”Powerwomen Norge” där man kunnat följa hennes karriär och privatliv.

Märtha Louise tvingas bort – förbjuds från dettaBrand logo
Märtha Louise tvingas bort – förbjuds från detta

Trots sin unga ålder har hon redan blivit medveten om hur det är att ha ett intensivt yrkesliv. Samtidigt pluggar hon sista året på gymnasiet och måste planera för både studier och jobb.

– Det har varit en tuff start med tanke på att samtidigt som sommaren slutar så börjar även andra jobbsaker och skola. Det har varit lite jobbigt, men det går bra, säger Leah till norska Dagbladet.

Leah Isadora Behn
Leah Isadora Behn.

Leah Isadora Behn bryter upp

Förutom jobb och plugg har Leah även haft en kärlek att ta hänsyn till. Den senaste tiden har hon synts tillsammans med skådespelaren skådespelaren Max Campbell och delat med sig av kärlekslivet på sociala medier.

Annons

Men nu var det ett tag sedan de sågs tillsammans. Enligt norska Se och Hör finns det en tydlig förklaring – och det är att Leah och Max gjort slut.

Tidningen skriver vidare att Leah stöttats av sina vänner efter uppbrottet. Tillsammans med en grupp vänner ska Leah ha lämnat landet och rest söderut.

Vägrar uttala sig om händelsen

Max är likt Leah ett känt ansikte i Norge. Han har bland annat spelat rollen som Philip i den populära NRK-serien ”Klassen”.

Varken Leah eller Max har uttalat sig om uppbrottet.

Märtha Louise
Märtha Louise.

Foto: TT

Annons