Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leah Behns ord avslöjar detaljen om Durek – sanningen bakom dolda relationen

11 apr, 2023, 16:00 

Nu berättar Leah Isadora Behn vad hon tycker om Durek Verrett.

Annons

De senaste åren har Leah Isadora Behn, 18, profilerat sig som en influencer där hon delar med sig av sminktips i sociala medier. Man får även en inblick i hennes vardag i realityserien Norska Powerkvinnor.

Prinsessan och skandal-shamanenBrand logo
Prinsessan och skandal-shamanen

Förutom att följa henne i livet som modell, student och influencer, får tittarna även en djupare inblick i Leah Behns relation med Märtha Louises kontroversiella fästman Durek Verrett.

– Durek har många fina egenskaper. Han är en väldigt kärleksfull person och det är väldigt lätt att känna sig trygg med honom. Han är öppen och du känner dig väldigt omhändertagen, säger Leah i programmet.

Annons
Durek Verrett och Leah Isadora Behn
Durek Verrett och Leah Isadora Behn har en god relation.

Leah om relationen

För Märtha Louise är det förstås väldigt viktigt att barnen även tycker om den hon är tillsammans med – och det verkar som att Leah bara har positiva grejer att säga om mammans fästman.

– Jag ser hur glad mamma blir av honom, hur glada de är i varandras sällskap, och de är ett väldigt sött par.

– I början tyckte jag att deras kärlek var lite äcklig och så. Varför måste de kyssa varann? Men nu tycker jag att det är väldigt mysigt.

Annons

Märtha Louise om lyckan med Leah

Leah Behn har även en väldigt fin relation med sin mamma. Det blev tydligt när Leah nyligen fyllde 18 år och hyllades stort av Märtha Louise i sociala medier.

Du är en helt unik kraft i vår familj med så mycket humor, glädje, visdom, passion, mode (inte minst), självständighet och mod. Man strävar alltid efter det bästa i sig själv och det lönar sig på så många plan”, skrev Märtha Louise.

Jag älskar allt vi delar, allt vi är för varandra och hur du får alla runt omkring dig att må bra”.

Leah Isadora Behn
Leah Isadora Behn.

Foto: TT

Annons