Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leah Isadora Behns tårfyllda beslut för pappa Ari – ingen lämnas oberörd

20 feb, 2024, 07:00 
Märtha Louise hedrar sin pappa med tatuering.
Annons

Juldagen 2019 kom det tragiska beskedet att Ari Behn tagit sitt liv. Märtha Louise och döttrarna, Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah, lämnades med en enorm sorg och otrolig saknad.

Johan T Lindwall om Ari Behns begravning: "Otroligt gripande"Brand logo
Johan T Lindwall om Ari Behns begravning: "Otroligt gripande"

På begravningen höll Maud ett känslosamt tal som fick begravningsgästerna att torka tårarna.

– Du sa att jag var en glittrande diamant. Du fick oss att känna att vi kunde bli vilka vi vill. Tack till dig. Vi hoppas att du vet hur mycket vi älskar dig. Vi trodde att du ville gå med oss längs med altargången. Vi trodde att du ville bli morfar till våra barn. Se vilka personer vi skulle bli, sa Maud.

Ari Behn
Ari Behn.Andreas Fadum / TT

Leah om hyllningen till Ari

Minnet av Ari har alltid funnits kvar. För att hedra sin älskade pappa har Leah Isadora gjort en tatuering tillägnad sin far, berättar hon på Tiktok.

Annons

I ett klipp visar Leah hela processen med tatueringen, och det färdiga resultatet. På nacken, precis under hårfästet, har hon tatuerat in en text som lyder: ”Älskar dig”.

– Inte för att bli känslig nu, men jag har alltid velat ha tatueringar tillägnade mina föräldrar. Jag ska göra en tillägnad mamma så småningom, men just nu har jag tillägnat en till pappa, sa hon förra veckan.

Detaljen bakom tatueringen

Leah berättar även att tatueringen är en kopia av Aris egen handstil, och att texten är tagen från det allra sista födelsedagskortet som han skrev till henne.

"Älskar dig' på norska med min pappas handstil från det senaste födelsedagskortet han skrev till mig”, skriver hon.

Foto: TT/Tiktok

Annons