Leonor och Sofia hemma från USA – se nya familjebilderna!

Leonor och Sofia hemma från USA – se nya familjebilderna!

Som vi tidigare berättat har de spanska prinsessorna Leonor och Sofia varit i USA på sommarläger. Nu är de hemma igen och sommarlovet kan börja!

Den spanska kronprinsessan Leonor och hennes syster prinsessan Sofia fick tillbringa en månad i USA i juli, för att vara på ett sommarläger tillsammans med barn från hela världen. Det var också meningen att de där skulle bättra på sin engelska och samtidigt ha kul på egen hand, utan mamma och pappa i närheten.

– Vi hade det väldigt bra och det var roligt att lära känna andra ungdomar, vi ägnade oss åt både segling och tennis, berättade kronprinsessan Leonor för pressen.

Spanska kungafamiljen.

Men kung Felipes och drottning Leitizias bägge flickor är nu åter hemma i Spanien och hela familjen har i helgen ställt upp för den årliga sommarfotograferingen på Mallorca.

Spanska kungafamiljen.

De härliga fotografierna har som vanligt tagits utanför den spanska kungafamiljens sommarslott på Mallorca, Palacio Real de La Almudaina. Och för en gångs skull ser vi att de bägge prinsessorna inte klätts i liknande klänningar som vi sett tidigare år. Däremot verkar Leonor och Sofia ha köpt samma typ av sandaler.

Spanska kungafamiljen.

Vackert sommarklädda var de allihop; Letizia bar en vit klänning från Hugo Boss, den ljusblå klänningen som Leonor bar kommer från Zara medan den vita är från Massimo Dutti.

Se filmklippet nedan!

Läs mer: Letizia och Felipe träffade Trump i Vita Huset

Foto: Stella Pictures