Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Leonore, Nicolas och Adriennes makalösa present – från Madeleines goda vän!

19 jul, 2022, 16:04 

Wow, det här är det inte alla som kan skryta med!

Annons
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!Brand logo
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!

I år får äntligen Madeleine, Chris O'Neill, Leonore, Nicolas och Adrienne fira en lång och härlig sommar hemma i Sverige! Närmare bestämt på Öland, där de helst vistas under de varma månaderna.

Till vardags lever barnen ett annorlunda liv från sina kungliga kusiner Estelle och Oscar, till exempel som när de var på lekäventyr hos kända konstnären Romero Britto med mamma Madeleine!

Besökte vännen

Det är kungaexperten Sarah Williams som ligger bakom Instagramkontot Theroyalsandi som grävt i internets hemliga hålor och hittat ett osett klipp på Florida-familjen ute på äventyr.

Madeleine, Nicolas och Leonore var i november förra året på The Britto Palace, ett slags konstmuseum som dessutom klämmer in en hel del lek och stoj. Det är andra gången Madeleine besöker Romero Britto, som är konstnären bakom projektet, även förra året var Leonore och Nicolas med på besök i hans härliga ateljé.

Romero Britto är en känd konstnär och vän till både prinsessan och drottning Silvia. Han har varit med vid flera Childhood-galor i New York och är själv starkt engagerad i flera välgörenhetsorganisationer.

Madeleines glädje!

På klippet från dagen ser barnen ut att stormtrivas. Med spring i benen rusade de genom de färgsprakande lokalerna och fick leka av sig bland de häftiga installationerna.

I slutet av klippet får barnen avtäcka stora tavlor, och vad som döljer sig bakom dem är otroligt. Det är konstnärliga färgglada portätt på alla tre barnen – Leonore, Adrienne, och Nicolas!

Om mamma Madeleine hade ett finger med i spelet, eller om hon blev lika överraskad som barnen förtäljer inte historian, men hon ser oerhört imponerad och glad ut. Dessa vackra konstverk pryder säkerligen väggarna hemma i Miami-villan!

Det är inte svårt att se vem som är vem! Leonore, Nicolas – och en liten Adrienne!

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons