Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leonore och Nicolas hälsning till kusinen

21 apr, 2016, 07:02 
Ellen Myrgård Lindén
Det är fortfarande flera i kungafamiljen som inte har hunnit träffa den nyfödde bebisen och de längtar förstås ihjäl sig. Inte minst London-kusinerna Leonore och Nicolas.
Annons
leonore-2

Den kungliga kusinskaran har nu utökas med en ny liten medlem. Och de äldre längtar förstås efter att träffa sin nya lillkusin. Sent på onsdagskvällen skrev prinsessan Madeleine en hälsning till Carl Philip och Sofia via Facebook:

“We are so happy for Sofia and Carl Philip and for our new family member! Leonore and Nicolas are thrilled to have a third cousin and we can’t wait to see him!”

“Vi är så glada för Sofia och Carl Philip skulle och för vår nya famijemedlem! Leonore och Nicolas är väldigt exalterade över att ha fått en tredje kusin och de längtar efter att få se honom.”, skriver prinsessan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Kungahuset.se

Annons